See on võrratu maailmaklassika, soovitan soojalt. Parim breakfast ever!

Joeli egg benetict


Valmistamine

Alusta sellest, et paned poti veega tulele ja lased vee keema.
Nüüd vispelda munakollased kausis valge veini äädikaga segamini ja tõsta see kauss nüüd poti peale, kuid jälgi,
et muna seal liiga praadima ei hakkaks, muidu tuleb sellest roast munapuder.

Sega kiiresti muna ja hakka vähehaaval lisama sulatatud võid (eelnevalt sulata see pisikeses potis), lisa seni, kuni konsistents on mõnus kreemjas ja paks.
Nüüd tõsta kaste tulelt ja maitsesta soola, pipra ja vähese sidrunimahlaga. Saa tuttavaks: see on Hollandi kaste.

Edasi lisa keevasse vette 1spl äädikat, see hoiab muna koos, kui me selle kooreta sinna paneme.
Aja vesi vispliga segades ringlema ja lisa vaikselt muna (ilma kooreta, löö ta lahti näiteks väikse kulbi sisse).
Keeda 2 minutit ja serveeri kohe. Pruunista peekon ja rösti samal pannil ciabatta.